Szolgáltatások

HIRDETÉSI LEHETŐSÉGEK A GYAKORNOK.COM-ON

Hirdesse meg gyakornoki- vagy pályakezdő pozícióit, esettanulmányi versenyeit, ösztöndíjprogramjait célzottan a gyakornok.com-on akár ingyenesen. Ha pedig a kiemelt figyelem és a célzottság a fontos, a Prémium hirdetéssel sokkal célzottabban és hatékonyabban érheti el a legkiválóbb egyetemista  és főiskolás diákokat, adja meg preferenciáit és hirdetését eljutatjuk hozzájuk.

Megújul a gyakornok.com, hiszen mérkezett a Zyntern, az új gyakornoki és pályakezdő portál! 

A gyakornok.com létrehozta a Zyntern.com-ot, hogy megkönnyítse a cégek és a diákok dolgát. Ha Szept. 5-ig regisztrál a Zyntern.com-on és elkészíti céges profilját, a következő előnyökben lesz része: 

  • Korlátlan számú hirdetést adhat fel ingyenesen a Zyntern.com oldalon. 
  • Minden a Zyntern.com-on feladott hirdetést kipostolunk a Gyakornok.com, a Zyntern és a Colibri facebook oldalán, így sokkal több diákot ér el.
  • Ha Szeptember 5-ig legalább 3 hirdetést közzétesz a Zyntern-en, úgy megajándékozzuk egy 2000 Ft értékű fizetett facebook hirdetéssel amit a cég Zynternes profilját reklámozza a célcsoport körében. Kattintson ide a Zyntren profil készítéséhez.

Hirdetési csomagok:

ALAP
INGYENES
30 napos szöveges hirdetés
Céglogó a hirdetésben
A hirdetés feladását Ön végzi
 
 
 
GYAKORNOK.COM + ZYNTERN CSOMAG (Óriási elérés)
45 000 Ft / 30 nap
Megérkezett a Zyntern, az új gyakornoki és pályakezdő portál!
1 db 30 napos kiemelt hirdetés a gyakornok.com-on és a Zyntern.com-on céges arculattal
Kiemelés a főoldalon és a kategória oldalon mindig elöl
Facebook post a gyakornok.com és a Zyntern facebook oldalán
15000 Ft értékű Facebook boost a pozíciónak megfelelő hallgatókat célozva.
 
PRÉMIUM (4X TÖBB MEGTEKINTÉS)
25 000 Ft / 30 nap
1 db 30 napos prémium hirdetés
Egyedi megjelenés céges arculattal
Kiemelés a főoldalon és a kategória oldalon mindig elöl
2 x Facebook post/hirdetés
5000 Ft értékű Facebook boost a pozíciónak megfelelő hallgatókat célozva. (További opcionális boost: 10.000Ft/db)
A hirdetés kezelését a gyakornok.com végzi


BANNER HIRDETÉS

Tegye kiemeltté álláshirdetéseit, eseményeit, esettanulmányi versenyeit vagy csak népszerűsítse vállalatát banner segítségével a gyakornok.com oldalon. Kérjük küldje el lenti linken található megrendelőt kitöltve, valamint a 960 x 340 px méretű bannert jpg vagy png formátumban a kívánt hiperlinkkel az info@gyakornok.com e-mail címre.

1 hétre:    15,000 Ft + ÁFA

2 hétre:    25,000 Ft + ÁFA

3  hétre:    35,000 Ft + ÁFA

4  hétre:    40,000 Ft + ÁFA

+ hét: 10,000 Ft + ÁFA / hét

Bannerhirdetés megredelőlap

gyakornok.com kpmg banner mintagyakornok.com ericsson banner minta


CÉLZOTT TOBORZÁSI SZOLGÁLTATÁSOK

 A gyakornok.com toborzási szolgáltatásaival rendkívül célzottan találhat tehetséges diákokat a vállalatot népszerűsítő eseményekre, nyíltnapra, gyárlátogatásra, versenyekre.

Egy vállalati nyílt nap, vagy gyárlátogatás alkalmával a hallgató közelebb kerülhet a vállalati kultúrához, megismerheti az irodai környezetet, az ott dolgozó munkatársakat és vezetőket, illetve a vállalat termékeit, tevékenységét. Egy jól célzott és promotált esettanulmányi versennyel pedig a vállalat szakértő utánpótláshoz juthat. Az országos promóciót és toborzást bízza ránk, de segítünk a program kidolgozásában is. Ajánlatkérés:  info@gyakornok.com

 


 STUDENT BRAND MANAGER HÁLÓZAT

Fontos lenne a jelenlét a felsőoktatási intézményekben? Legyen akár minden egyetemen/főiskolán saját diák nagykövete, kapcsolattartója, aki segít a munkáltatói márka építésében vagy akár termékeinek marketingjében!

Olyan kreatív véleményvezérekre vadászunk, akik mindig jókor vannak jó helyen, ismerik a hirdetési csatornákat, könnyen teremtenek kapcsolatot, vérbeli rendezvényszervezők és akár még party arcok is, miközben az Ön márkáját képviselik a campuson.

Ajánlatkérés:  info@gyakornok.com


CAMPUS TALENT CAFÉ

Töltsön el egy délutánt az utánpótlással, próbálja ki ezt az innovatív módját a vállalat népszerűsítésének és a tehetségek megtalálásának.

Találkozzanak a cég munkatársai, vezetői 40 válogatott ígéretes diákkal egy fiatalos, trendi környezetben, vagy akár ötleteljen velük  vállalati problémák megoldásán egy kávé vagy pizza mellett. A rendezvény teret biztosít a cég bemutatkozására és az utánpótlás vadászatra.

Egy informális találkozás alkalmával sok minden kiderül a másikról, utána már csak azt kell eldöntenie: kit hívjon be majd állásinterjúra? Legyen a Campus Talent Café vendége, az országos promóciót valamint a résztvevők toborzását és szűrését pedig bízz ránk.

Ajánlatkérés:  info@gyakornok.com

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress