2017szept 12
3 ibis

Ibis és Ibis Styles – FRONT OFFICE gyakornok

Ibis és Ibis Styles Hotels – Szerző: Nagy JuliskaBudapest, Budapest, Magyarország

Munka leírása

A budapesti IBIS és IBIS STYLES szállodák kötelező, minimum 700 órás gyakorlatukat teljesíteni kívánó főiskolai hallgatókat keresnek a Front Office részlegekre szeptemberi kezdéssel.

Az ezen a területen dolgozó gyakornokok először is nem ijednek meg a vendégtől… :-) a mindennapi feladataik a check in/out-ban való részvétel, vendégészrevételek kezelése és a vendégek tájékoztatása, így segítik a recepción dolgozók munkáját.
Elvárás az angol nyelv magabiztos, társalgási szintű és a számítógép felhasználói szintű ismerete, a nyitottság, segítőkészség,vendégközpontúság, jó kapcsolatteremtő készség, szervezettség, precíz munkavégzés. Legyél mosolygós, vidám, dinamikus!

A Front Office-on dolgozó hallgatók általában szeretnek kis csapatban dolgozni, multifunkcionális, talpraesett kollégák, mindemellett szívesen ismerkednek a szálloda különböző informatikati rendszereivel is. (Opera, Hostware)

Ha úgy érzed szívesen kipróbálnád magad a Front Office területén, jelentkezz bátran ! Az Ibis szállodákban nagyon sok mindent tudsz tanulni és napi kapcsolatban lehetsz a vendégekkel, használhatod a nyelvet, amit beszélt.

FRONT OFFICE gyakornoki hellyel rendelkező szállodáink:

Ibis Budapest CENTRUM- a Ráday utcában a Kálvin térnél
Ibis Budapest CITY – a Blaha Lujza térnél
Ibis Győr – Győr belvárosában

Ibis Styles Budapest CITY – a Boráros térnél
Ibis Styles Budapest CENTER – a Blaha Lujza térnél

A jelentkezés módja

Szeretettel várom angol és magyar nyelvű önéletrajzodat a julia.nagy@accor.com címen. A kiválaszás folyamán először velem fogsz találkozni, utána továbbítom az önéletrajzodat abba a szállodába, amit az interjú során megbeszélünk, kiválasztunk, vagy ahol lehetőség van még gyakornokoskodni. Mindig találunk megoldást:-) Nagyon várunk ebben a dinamikus, közvetlen, barátságos márkában ! Neked való, ha Te magad is ilyen vagy!:-)

Állás kategóriák: Szálloda/turizmus. Munka lejárata 23 days.

1843 total views, 5 today

Jelentkezés a munkára

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress